Wie ben ik

Even voorstellen, 

Rory

Exclusive Retrofits is opgericht uit liefde en passie voor auto’s.

Toen ik 14 jaar was ben ik begonnen met stage lopen bij Toyota. Na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden. Tot mijn 18de heb ik daar met plezier gewerkt. Als snel maakte ik de overstap naar Mercedes Benz , waar ik 17 jaar gewerkt waarvan de laatste 5 jaar als chef werkplaats.

In 2021 kreeg ik een mooi aanbod voor Audi Centrum Amsterdam te werken.  Daar heb ik 2 jaar gewerkt tot ik besloot om het voor mezelf te gaan beginnen. Ik zag kansen om het nog beter en mooier te doen.

Door al deze jaren ervaring en scholing heb ik alle technische diploma’s behaald die er zijn in de automotive.

Bij Exlusive Retrofits is uw auto dan ook in goede handen en werken wij met zorg aan uw auto alsof het ons eigen auto is